Vacature: Quality Control Manager/ Kwaliteitsmanager

Quality Control Manager

De hoogste kwaliteit Avalanche+ rozen in Nederland dat bereik je met 100% inzet. Als Quality Control Manager sta jij voor 100% kwaliteit. Word jij ook blij van een prachtige bos rozen? Bij ons kan jij daarvoor zorgen!

Dit ben jij:
- Je hebt passie voor de drive en ambitie van de tuinbouw en agri sector
- Je bent perfectionistisch ingesteld
- Je zet je in voor het hoogste haalbare, je gaat voor resultaat
- Je krijgt energie van prestaties neerzetten, stilzitten is niet aan jou besteed.
- Je bent geordend
- Je hebt sterke communicatie vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal
- Je hebt computertechnische vaardigheden

Dit bieden wij jou:
- Een leuke verantwoordelijke en afwisselende functie
- Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden om elke dag beter te worden
- Een team met energieke collega’s
- Passend salaris
- 25,5 verlofdagen
- 8,33% vakantiegeld
- Reiskostenvergoeding en pensioenregeling
- Een moderne en zeer verzorgde werkomgeving
- Naast presteren, mag er ook geproost worden. Jaarlijks organiseren we ook een teamactiviteit.

Je werktaken bestaan uit:
- 25 % Controleren van bestellingen
- 20% uitvoeren van kwaliteitscontroles
- 20% doorstroomproces van het product in de koelcel
- 10% Introduceren, instrueren en motiveren van medewerkers
- 10% Processen optimaliseren
- 10% Overleg
- 5% Voorraadbeheer van producten

Je hebt het in je dat je dagelijks met een team medewerkers de rozen op de meest efficiënte wijze door ons geautomatiseerde verwerkingsruimte laat verplaatsen. Uiteindelijk staat de juiste partij volgens onze kwaliteitsnormen klaar voor transport. Jouw doel is om de order op de juiste wijze bij de klant te krijgen, met uiteraard alleen de allermooiste rozen. Jij weet precies welke bestellingen er klaar gemaakt moeten worden en stuurt het team met de juiste taken aan. Jij houdt niet van stil zitten en als het nodig is stroop jij ook de mouwen op en zorgt ervoor dat alle klanten tevreden zijn. Dit vraagt om oog voor kwaliteit, kunnen schakelen en verantwoordelijkheid nemen.

Naast dat je alles in de verwerkingsruimte en de koelcel tot in de puntjes regelt, sta je in direct contact met onze Sales Manager. Samen bespreken jullie de meest effectieve werkuitvoering van de bestellingen en de verkoop van onze Avalanche+ rozen. Na een goed inwerktraject vervang je de Sales Manager bij afwezigheid. Op die dagen vul je de verkooporders in binnen het ordersysteem, heb je telefonisch contact met klanten, bewaak je de voorraad, vult de webshops, regelt logistiek en verricht administratieve handelingen.
Kortom je hebt een vitale rol binnen het bedrijf!

Is voor jou half werk leveren ook een doorn in het oog? Wij gaan alleen voor het beste! Word jij onze rozenspecialist in een uitdagende baan? Dan is deze functie wat voor jou.

SK Roses 
Onze rozenkwekerij streeft naar de allerhoogste kwaliteit Avalanche+ in Nederland. Wij zijn een familiebedrijf en hebben al drie generaties lang ervaring in de glastuinbouw. Marc, Bas en Tom Koene zijn de leidinggevende krachten achter de door Sjaak Koene opgerichte rozenkwekerij. Samen met een team gedreven medewerkers kweken wij een product wat wereldwijd geleverd wordt en staat voor 100% kwaliteit. Onze gedrevenheid maakte dat we in 2020 zijn genomineerd voor de Tuinbouw Ondernemersprijs.

Solliciteren
Herken je jezelf in bovenstaand profiel?  Solliciteer dan op deze functie! Neem contact met ons op, reageer door je CV met motivatie te mailen naar tom@skroses.nl. Kijk op onze website www.skroses.nl voor meer informatie.  Neem voor vragen over de vacature contact op met Tom Koene: 06-30663606. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar overzicht